Aperitiivin jälkeen siirrytään alkuruokaan heti huomenna. Paljastan koko menun vähän myöhemmin, mutta tästä pirteästä vihreäomena spritzeristä on hyvä ja helppo aloittaa pääsiäisen ruokajuhla
Tästä syystä oli erittäin hauskaa saada kutsu kilpailuun jossa piti yhdistää alkuruoka, lämmin ruoka tai suolainen leivos jossa pääraaka-aineena käytetty joko perunaa, lohta, lammasta tai omenaa joko Cono Surin Pinot Noir punaviiniin tai Cono Surin Riesling valkoviiniin
Alkuruokana nautimme Kossu-graavattua lohta. Viinit tälle, kuten muillekin pääsiäisen aterioillemme, oli valinnut taitava viinimiehemme, Herra Pirkanmaalta
Murun alkuruoka, karitsan rilletteä ja perunarieskaa. Kävin viikko sitten illallisella ravintola Murussa, ja alkupalana tarjoiltu karitsan rillette ja perunarieska herättivät omat kokkaushalut vahvasti, näin pääsiäisen tienoina
Siellä alkuruokana oli minun suurta herkkuani eli Ceasar salaattia. Pääsiäisen suunnitelmat meni totaalisen uusiksi, kun yksi eikun kaksi tai siis kolme lasta päätti nostaa lämpöjään