2 grillatun broilerin lihat. 1. Kuori katkaravut. Kuullota sipuli, paprika ja valkosipuli öljyssä. Kuullota riisiä isossa kattilassa vähässä öljyssä hetken aikaa, sekoita joukkoon sahrami ja kaada vesi päälle
Paprikoista jäävä neste kaadetaan paellariisin päälle ja sekoitetaan, purista valkosipulit sekaan tahnamaisesti, lisätään päälle paprikat, chorizot ja broilerit, soijapavut (pakaste) ei tarvitse esikypsentää
Paista toisella pannulla broilerin koipipalat öljyssä. Baskimaan rannikolla, Atlantin kuohujen ääressä höyryävät herkulliset paellapannut sekä Espanjan että Ranskan puolella
Paista broilerin palat öljyssä toisella pannulla ja lisää riisin joukkoon herneiden kanssa. Hyvän paellan sydän on sopiva kosteus ja tuoreet meren antimet
Paella, tuo ihanista ihanin yhden pannun ruoka on herkku tarjottavaa isollekin seurueelle. Paellaan voi upottaa mielin määrin lihaa ja äyriäisiä ja kasviksiakin ja tällä kertaa omasta tulikin varsin monipuolinen setti
Paloittele broilerin lihat pienempiin osiin, kuutioi sianlapa. Kuumenna hieman öljyä paellapannussa tai suuressa paistinpannussa, paista kana ja sianliha