Hiero broileri suolalla ja pippurilla. Laita täytetty broileri paistopussiin ja sulje pussi. Kokeile kypsyyttä pistämällä broilerinkoipea, jos siitä tihkuva neste on läpinäkyvää ja kirkasta, lintu on läpikypsä
Kokonainen maustamaton broileri on yksi mun lempiraaka-aineistani, kun tehdään broiskusta ruokaa. Irrota sitten broilerin nahka lihasta fileiden ja reisien kohdalta, että voit maustaa lihan nahan alta
Mutta kanaempanada ei todellakaan ole mikään broilerinjauhelihapiilo, vaan taikinakuoren sisuksiin kuuluu upottaa maukasta nyhtölaatuista kanaa, keitettyä kananmunaa, muutamia rusinoita ja ehkä vielä hieman perunaakin
Kaikki Jyväbroiler-tuotteet ovat suomalaista broileria, mikä on ainakin itselleni hyvin tärkeää. kokeilin erilaisia marinadeja, paistoin padassa ja paistopussissa, grillasin, tarjoilin vaihtelevasti pastan, riisin ja perunan kanssa
Valmistin kokonaisen broilerin Jamie Oliverin paljon kehutulla ohjeella. Alkuperäisessä ohjeessa perunat valmistetaan samalla pellillä broilerin kanssa
Broileri kokonainen. Pintamausta kokonainen broileri kauttaaltaan suolalla ja mustapippurilla. Itse käytin Pirkka Lageria, siinä on kohdillaan hinta ja laatu, niin juomana kuin broilerin persuksissa
Kokonainen broileriJamie Oliverin kokonaista broileria on kokkailtu aikoja sitten paljon blogeissa. Huuhtele broileri ulko- ja sisäpuolelta ja taputtele se mahdollisimman kuivaksi talouspaperilla
Viikolla pidetyn jämäruokapäivän vuoksi ruokalista laahaa vähän jäljessä, joten tänään oli eiliselle suunniteltujen sitruunaisten broilerileikkeiden vuoro
Ilman paistopussia lintuun olisi saanut varmaankin kauniimman ja rapsakamman pinnan mutta paistopussissa tämä annos ainakin tuli oikein mehukkaaksi ja uunia ei tarvinnut pestä