Broilerinjauheliha on itsessään aika miedon makuista, joten mausteet ovat näiden broilerpyöryköiden salaisuus sekä pikainen paistinpannulla käynti voinokareen kera
Pakkohan se oli oma tulkinta tehdä näistä pyöryköistä, tosin näihin mausteiden lisäksi tulee siis vain kaksi raaka-ainetta, broilerinjauhelihaa sekä avokadoa
Samanlaisia pyöryköitä voi valmistaa broilerin lisäksi hyvin myös vaikka porsaan jauhelihasta. Pyörittele jauhelihaseoksesta pieniä tiiviitä pyöryköitä, kierittele pyörykät kauttaaltaan riisissä ja ripottele niiden pinnalle hieman seesaminsiemeniä
Ensin makaronilaatikkoa broilerinjauhelihasta. Toisessa ruuassa jauheliha pyöriteltiin pulliksi. Keitä pyörykät kypsiksi ja nosta reikäkauhalla lautaselle
Tuolloin ihastuin broilerinjauhelihaan ja koska yritän vähentää omaa punaisen lihan kulutustani, on kyseisestä tuotteesta tullutkin hyvä korvike tavalliselle jauhelihalle
Broilerin ja kalkkunan jauhelihaa käytän taas mielelläni, mutta niistä valmistetut lihapullat ovat usein myös kuivia ja hajoilevia alhaisemman rasvapitoisuuden vuoksi
Sopivasti tuossa jokin aika sitten Henskis laittoi omaan blogiinsa broileripyöryköiden ohjeen just, kun mä ihmettelin jääkaapissani pyörivää broilerinjauhelihapakettia, josta en yhtään muistanut mitä olin siitä alkujaan suunnitellut tekeväni
Laita broilerinjauheliha kulhoon, lisää kuivamausteet ja sekoita hyvin. 800 g broilerinjauhelihaa. Leivo pyörykät öljytyin/vedellä kastetuin käsin, määrästä tulee reilu 20 pyörykkää