Muotoile pihvit. Mutta, näin siis syntyy minusta todella hyvä burgeri. (Tässä vaiheessa pihvi hajoaa, jos pallo ei ole tarpeeksi kiinteä) Aseta pihvit leivinpaperin väliin, niin että pihvit eivät kosketa toisiaan
Tein sen sitten kuitenkin tuollaiseen sliderstyyliin miniburgeriksi, kun olin näköjään unohtanut ostaa puolet noista vähistäkin aineista, ei tomaattia, ei basilikaa, jotka siis voi hyvin korvata sämpylän yläkannella, varsinkin kun niistä tuli keveän höttöisiä Hannelen ohjeella
Pihvit saavat jäädä sisältä hieman punertaviksi. Taannoisessa Glorian Ruoka & viini -lehdessä oli vallan mainio ja erilainen burgeriresepti, joka oli tietysti pakko ottaa kokeiluun
Asian burgerin lisukkeet on kyllä kaiken aa ja öö eli niitä ei kannata unohtaa. Tee ekaksi jauhelihapihvit eli sekoita kaikki pihviaineet sekaisin keskenään
Viimeeksi Lindströmin pihveistä tehtiin ihana yrttiset burgerpihvit jotka tarjoiltiin karamelisoidusta sipulista, sinapista ja timjamista makeutta ja huimasti makua saavan majoneesidressingin kanssa
Lättänän ja lituskan hampparin, flatbread burgerin. Burgerpihvit. Flatbread burgeria on helppo syödä, joten täytettä voi laittaa hyvillä mielin hieman enemmän
Erilaiset burgerit ovat helppoa ruokaa tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Mustapapupihvit ovat todella perinteisiä burgerpihvejä, en tiedä sitten oikein miksi juuri mustapavut
Jauhelihapihvit paistoin grillissä, jolloin niihin tulee hieman enemmän makua. Vaikka ruokavaliossani ei olekaan gluteenille tilaa, voin silti nauttia herkullista burgeria
PIHVIT. Bataattiburgeri. Kasvispuolelta pihvitomaattia, kurkkua, punasipulia ja salaattia. Sekoita ainekset keskenään ja jaa taikina 8 palloksi, painele niistä pihvit
sämpylät, päällysteet, pihvit ja kastikkeet. Burgeri joka makuun. Burgeri joka makuun on nimensä mukainen opus, johon kannattaa tutustua oli sitten liha-, kala- tai kasvissyöjä – oikeastaan sen käyttö ei edellytä edes halua popsia burgereita