Omaan itsenäisyyspäivän viettoon liittyvät vahvasti sinivalkoiset kynttilät, jo edesmenneiden ja maatamme puolustaneiden isovanhempien muistelu, Tuntematon sotilas- leffa sekä alkuillasta alkava cocktail- ja suupalojen valmistelu
Best Experience, Best MenuCocktail ja Black Box. Tapahtumassa oli mukana yhdeksän turkulaisravintolaa joissa kussakin tarjoiltiin tapahtuman aikana erikoismenu
Menu keittokirja III. 1000 cocktailia. Muutama päivä taapäin tajusin taas, että kesä ja sen myötä uudet marjasadot lähenevät uhkaavasti ja yllättäen meidän pakastimet ovat aivan täyteen umpattuja
Menu keittokirja III. 1000 cocktailia. Viime pääsiäisenä yritin tehdä ensimmäistä kertaa kakkutikkareita menettäen samalla sekä hermoni että kiinnostuksen koko juttua kohtaan
Menu keittokirja III. 1000 cocktailia. Kreikkalainen ruoka kuuluu meidän perheessä jokaisen suosikkeihin, mutta silti sitä tulee tehtyä aivan liian harvoin
Menu keittokirja III. 1000 cocktailia. Tämä mun yritys käydä kaikki keittokirjani läpi testaten jokaisesta edes yhtä ohjetta, tuntuu melko toivottomalta
Idea toimisi varmasti oikein kivasti myös cocktail -paloissa. Menussa luki kauniisti, että tarjolla olisi ”mintulle ja fetalle maistuvia lammasmuffinsseja keltajuurikuorrutteella”
hedelmäiset cocktailit, espanjalaistyyliset herkutteluannokset sekä aistikas sisustus. Frescabarin menu koostuu juoma- ja ruoka-annoksista, jotka ovat saaneet inspiraationsa karibialaisesta keittiöstä ja espanjalaisesta baariruokailukulttuurista
n päälle on suloisen hemmotteleva vihreä cocktail, jossa Pisang Ambonia ja kookosta . Pahimman matkakaipuun lievittämiseksi tässä viettelevä kolmen ruokalajin menu