Raasta juusto pienellä terällä ja silppua liha pieneksi silpuksi, lisää leipäsilpun sekaan. 150 g tummaa saaristolaisleipää/mallasleipää0,5 dl maitoa tai laimeaa lihalientä150 g kypsää lampaanlihaa, esim
Cocktailpalat ja pienet sormisyötävät kuuluvat olennaisesti omiin juhlahetkiini ja nyt kun pääsin tutustumaan suomalaisen perheyritys Deliciestin laadukkaisiin tuotteisiin, huomasin, että nämä pelmenit ovat mitä mainioin herkkupala juhliin
Siis peab koorima naha keelelt, keerama keele toidukilesse ja panema raskuse alla ööpäevaks, kus keele liha muutub tihedamaks ja keedetud keel jääb raskuse all sirgeks, mida on hiljem hea lôikata
Raasta juusto pienellä terällä ja silppua liha pieneksi silpuksi, lisää leipäsilpun sekaan. 0,5 dl maitoa tai laimeaa lihalientä. 150 g kypsää lampaanlihaa, esim. 0,5 dl maitoa tai laimeaa lihalientä. 150 g kypsää lampaanlihaa, esim