Savuporo kuuluu minun keittiöni valikoimaan aika useasti, on ollut monessa juhlapöydässänikin. Täytä vuoka savuporomassalla , tasoita pinta ja laita hyytymään
CremeBonjour Kanttarelli-tuorejuustoa. KAUPPAKASSIIN päätyi makaronilaatikon ainekset (juniorin suurta herkkua), ensimmäiset hyasintit, savuporoa ja suklaata
Kakkuun voi savuporon tilalle laittaa vaikkapa kinkkukuutioita ja pinnalle kinkkurullia. 1rs (200g) Cremebonjoursavuporo-tuorejuustoa. 1rs (200g) Cremebonjoursavuporo-tuorejuustoa. 1rs (200g) Cremebonjoursavuporo. 1rs (200g) Cremebonjoursavuporo
Punasipuli, voi, SavuporoCremeBonjour tuorejuustoa, kermaa, vehnäjauhoja, vasikanfondia tai vastaavaa, tuoretta paprikaaPilko yksi iso punasipuli ja kuullota voissa
Itselaitoin Koskenlaskija savuporoa ja vähän myös cremebonjoursavuporo -tuorejuustoa. Kaada kruunusekoituspussi vuokaan(porkkanat voi toki jättää pois)