cupcake, kakku) tai jälkiruoan koristeena (esim. - Brownien voit leipoa päivää aiemmin ja säilyttää huoneenlämmössä peitettynä, mutta kuorrutus ja koristelu kannattaa tehdä vasta tarjoilupäivänä
Maapähkinävoikuorrutus. ) Suomeksi sanottuna ihan vaan Suklaamuffinssit maapähkinävoikuorrutteella. Cupcaketaikina on näissä todella pehmeää ja suklaista
Lisää lopuksi kermaviili ja sitten sulanut suklaa, vatkaa kunnes kuorrutus on tasaista. Kuorrutus. Vadelma ja suklaa on mielestäni ehkä kaikkien aikojen paras yhdistelmä ja mikä voisi olla sen parempaa kuin yhdistää nämä kaksi makua kuppikakun muodossa
Nämä cupcaket koostuvat mehevästä suklaapohjasta (jota olen käyttänyt muun muassa tässä ja tässä ohjeessa eli ohje on todettu hyväksi monta kertaa) ja kuorrutus on ihana kahvi-voikreemi joka sopii täydellisesti yhteen suklaapohjan kanssa
Kakussa Devil's food cake pohja, samalla ohjeella kuin nämä cupcaket on tehty. Kuorrutus oli valkosuklaakreemiä, joka oli todella miellyttävä käsitellä ja pinta kreemissä kauniin kiiltävä
Pursota valkosuklaakuorrutuscupcakejen päälle. Valkosuklaa cream cheese kuorrutus Vatkaa huoneenlämpöinen voi, tuorejuusto, vaniljasokeri ja tomusokeri yhteen