Italiassa on ihania pestoja, ja keskenään hyvin erilaisia. Aina ei ehdi lumoutua padoista ja kattiloista, vaikka olisi lukenut Elle Tavolaa, italialaista ihanaa ruokalehteä tai katsonut monena päivänä Jamie Oliveria telkkarista ja vannonut että kokkaa jotain niistä "helpoista herkuista"
Kastike. Sulata katkaravut ja suikaloi kylmäsavulohi. Kuutioi tomaatit ja kuullota niitä öljyssä. Mausta rapuliemitiivisteellä ja sekoita kypsä, kuuma pasta joukkoon
1. Keitä pasta runsaassa suolavedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois. 2. Kuullota paprika, tomaatit ja latva-artisokat suuressa paistinpannussa
Meillä einesruokaa syödään lähinnä vain hernekeiton, pinaattikeiton ja joskus mummonmuusin muodossa, joskus on tullut kokeiltua muutamia pastaruokiakin, mutta maku niissä tökkii sen verran ettei uusintakierrokselle tarvitse lähteä
Riisi, keitto- ja pastaruokien sijaan vatsa halajaa grillin herkkuja, uusia perunoita, ruokaisia ja raikkaita salaatteja sekä erilaisia isompia välipaloja myös pääruoaksi