Valmista ensiksi espanjalainen munakas. Leikkaa munakas paloiksi ja nostele salaatin reunoille. Viipaloi kypsät perunat, sipulit, kinkku sekä oliivit ja paista niitä pannulla hetken aikaa, kunnes ainekset saavat kauniin värin kauttaaltaan
Kuullota sipuleita ja perunoita voissa ja kaada munakasseos niiden päälle. Työntele ja nostele seosta puuhaarukalla, niin että sitä valuu pinnalta pohjalle, kunnes koko munakas on hyytynyt, mutta edelleen mehevä
Kaada munakasmassa pannulle ja työntele puulastalla kohti pannun keskustaa. Levitä munakas lopuksi tasaisesti pannun joka nurkkaan asti ja peitä kannella
Eräs New York -osion resepteistä on munakasGordon Bennettin tapaan. Minä pidän munaruoista, mutta munakas on ollut minulle vaikea alue ja päädyn järjestelmällisesti munakokkeliin, syötävään sellaiseen, mutta en mihinkään taidekokkeliin, jonka löysin googlatessani tätä postausta varten