Glaseerattua kanaa ja vihanneksia kookoskastikkeessa kahdelle Glaseerattu kana. Gourmet fast food-kilpailun viimeisessä osassa tehtävänä oli kehitellä resepti aidon samppanjan kanssa
Jos ei katkikset nappaa, niin voi tehdä myös lohesta tai valkolihaisesta kalasta tai kanasta. Sunnuntairuuan täytyy olla minusta helposti valmistuvaa, mutta silti vähän parempaa kuin arkiruoka
Tammikuussa Gourmet -kaksikko suuntaa jälleen Tampereelle uusien ravintolakokemusten äärelle. Marraskuussa Peggyn Keittiöstä lähtöisin oleva Igorin kana ihastutti myös Happylobsterin lukijakuntaa
Tarjonta oli runsasta, painotus unkarilaisissa käsityöläisoluissa, vaikka myös tsekkien pienemmät panimot olivat hyvin edustettuina, muutaman beölgi- ja englantilaispanimon ollessa mukana
Lisää kana ja freesaa hetken. Kana-paprikáspaketti (noin 400 g) kanan rintafilettä kuutioituna (tähän voi käyttää mitä tahansa lihaa)2 rkl makeaa paprikajauhetta (ei tulista)1 sipuli pienittynänoin 7 dl vettä2 keltaista paprikaa (tähän voi käyttää mitä tahansa vihannesta)5 perunaa kuutioina (tai mitä tahansa juuresta)ÖljyäSuolaa ja pippuriaFreesaa sipulia kuumassa öljyssä pannussa