Gourmet kana reseptejä

♥ Gourmet nuudeleita ja samppanjaa

♥ Gourmet nuudeleita ja samppanjaa

Glaseerattua kanaa ja vihanneksia kookoskastikkeessa kahdelle Glaseerattu kana. Gourmet fast food-kilpailun viimeisessä osassa tehtävänä oli kehitellä resepti aidon samppanjan kanssa
Vanhan Torin kana&salviavoipasta

Vanhan Torin kana&salviavoipasta

E. n. e. F. r. d. a. t. o. i. l. v. T. ,. j. s. k. h. u. J. m. y. ä. &. p. R. M. 3. -. 4. f. 1. ö. S. P. L. H
Kiinalainen hot and sour -keitto

Kiinalainen hot and sour -keitto

Kehittelin tämän reseptin Fuchsia Dunlopin, Every Grain of Rice keittokirjan, sekä The Daring Gourmet blogin avustuksella
Sunnuntairuokaa ja viiniä

Sunnuntairuokaa ja viiniä

Jos ei katkikset nappaa, niin voi tehdä myös lohesta tai valkolihaisesta kalasta tai kanasta. Sunnuntairuuan täytyy olla minusta helposti valmistuvaa, mutta silti vähän parempaa kuin arkiruoka
Syökää kanaa!

Syökää kanaa!

Kanankoivet on niin aliarvostettuja. Pese kanakoivet, puhko niihin reikiä veitsellä ja hiero mausteöljyä koipiin, reippaasti myös nahan sisälle
Happylobsterin vuosikatsaus 2014

Happylobsterin vuosikatsaus 2014

Tammikuussa Gourmet -kaksikko suuntaa jälleen Tampereelle uusien ravintolakokemusten äärelle. Marraskuussa Peggyn Keittiöstä lähtöisin oleva Igorin kana ihastutti myös Happylobsterin lukijakuntaa
Viikko ilman skidejä texmexin kera

Viikko ilman skidejä texmexin kera

Viimeisen kahdeksan vuoden aikana, kun näitä lapsia on ollut, aikaa tuntuu olevan koko ajan liian vähän ja elämä on (hyvällä tavalla) täynnä kaikkea
Hungarian roots

Hungarian roots

Lisää kana ja freesaa hetken. Kana-paprikáspaketti (noin 400 g) kanan rintafilettä kuutioituna (tähän voi käyttää mitä tahansa lihaa)2 rkl makeaa paprikajauhetta (ei tulista)1 sipuli pienittynänoin 7 dl vettä2 keltaista paprikaa (tähän voi käyttää mitä tahansa vihannesta)5 perunaa kuutioina (tai mitä tahansa juuresta)ÖljyäSuolaa ja pippuriaFreesaa sipulia kuumassa öljyssä pannussa
Tänään sataa, keittoa pataan.

Tänään sataa, keittoa pataan.

Vanhan Torin kana&salviavoipasta. ▼ . toukokuu. (19). GO EAST(helsinki). Eka raparperi tänä vuonna. Syntymäpäivä itä-Helsingissä
OHRA  - tuplahyvä.

OHRA - tuplahyvä.

Sieni-rucolaohratto500 g mitä tahansa sieniä 1 punasipuli kuutioituna1 dl parmesan-raastettaNoin 3 dl esikypsennettyä ohraa(me ollaan aika suuriruokaisia)2 dl Light Beer- oluttaKourallinen tuoretta timjamia (jos ostat puntia, laita loput pakkaseen minigripissä)noin 7 dl kasvis/kana/lihalientä1 pnt rucolaaSuolaa ja pippuriaÖljyä paistamiseenPaista sieniä, kunnes neste häviää

Maustekaapin parhaimmistoa.

Punavuoren Gourmet-klubi on käyttänyt tätä melkein joka viikonloppu johonkin. Raahasinkin sieltä puoli kauppaa mukanani

Armi ja Däni

Latzit, Whiskasit, Gourmet Goldit yms. Almo nature kana & kurpitsa on kuulemma eri hyvää. Blogissani on ollut joulun jälkeen hiljaista
Happy Joe - Happy summer

Happy Joe - Happy summer

Punavuori Gourmetin, Ketun Keittiön ja Kannat Kattoon- blogien edustajien kanssa nautitun auringonpaisteisen illan ansiosta