1 iso kuha tai hauki. 1. Viipaloi purjo ja sitruuna. Aseta perattu kala kaksinkertaiseen foliopakettiin ja täytä se purjolla, sitruunalla, yrteillä ja nokareella voita
Leivitä kuhafileet korppujauhoilla ja paista fileet kullanruskeiksi öljyssä. Tee Mannerheimin kuha-annosAnnostele sienikastike ja kasvisuikaleet lautasille kalan pediksi
Britan ja sieni-juustokohokkaan lisäksi mieleenpainuvia ruokia ovat olleet kahvissa haudutettu lampaanviulu, pataleipä, blinit ja karitsan jauhelihasta valmistettu kofta
Tein kerran eräälle kansainväliselle ryhmälle jälkiruuaksi yön yli uunissa haudutettua ohrauunipuuroa, ja he olivat aivan ihastuneita ja ihmettelivät, mitä tämä on
*kastike on sovellettu Sami Tallbergin ohjeesta koivumahlassa haudutettua haukea. Porvoon saaristosta pyydetty kuha tulee tuoreena paikallisen kalakaupan tiskiin
Lukiessani Hesarin ruokatorstaista reseptin nokkoskuhasta uteliaisuuteni heräsi sillä kuha on lempikalojani ja tähän vuodenaikaan plantaasilla tuoretta nokkosta on helposti saatavilla
Pakkohan se oli ottaa muutama kuha vaikka jääkaapissa oli muutenkin ihan riittävästi ruokaa. Ei sitä kuitenkaan joka päivä saa juuri Saimaasta nostettua kuhaa