Ohuehko, pellillä paistettu pohja jäähtyy suht nopeasti. Kakku on niin helppo ja nopeatekoinen, että se valmistuu vaikkapa ystävänpäiväaamulla, mikäli herkutteluhetki on myöhemmin samana päivänä
Piparit jähmettyvät jäähtyessään ja sitten ne on helppo siirtä pelliltä pois. Anna pipareiden jäähtyä jonkin aikaa pellillä, koska ne ovat hyvin pehmeitä uunista otettaessa
Kivan erilainen kakku ja yllättävän helppo ja nopea tehdä. Anna jäähtyä pellillä. Itse ei nykyään juuri tule kauheasti seurattua muotia, paitsi kakkumuotia
Käytän suolaisissa piirakoissa yleensä Valiolta napattua peruspiirakkataikina-ohjetta (jota en internetin syövereistä löytänyt), joka on helppo valmistaa ja maistuu hyvältä piirakassa kuin piirakassa
Joka tapauksessa, minusta tämä on helppo (vaikka ohjeet ovatkin niin monimutkaiset. Täytyy kyllä sanoa, että olen minä sen verran patrioottinen snobi, että ostaisin mieluummin Stellan Ellenin kuin Stockiksen sans rivalin, ja olisin paljon ylpeämpi tarjoillessani SUOMALAISTA kakkua, kuin samaa (mokkaisena tai ilman) toisella nimellä