Kanapita on täyttävää viikonlopun huikopalaa, jota on helppo syödä vaikka telkkarin ääressä. Paista uunissa 255-275 asteessa, noin 5 minuuttia (uunista riippuen)
Jos haluat tarjota tätä vähän hienommin, esimerkiksi viikonloppuna, lämmitä tarjoiluastia uunissa ja kippaa pasta kastikkeineen pannulta tarjoiluastiaan, koristele ja vie pöytään tarjolle
En ole leiponut leipää pitkään aikaan, mutta kun tämä resepti tuli vastaan Kädenvääntöä-blogissa , ajattelin, että tästähän on helppo aloittaa taas pitkästä aikaa
Laatikko on tosi helppo ja nopea valmistaa ja tiskiäkin tulee vähemmän kuin tavislaatikkoa tehdessä. Tää resepti tulee "yleisön pyynnnöstä", työkaverit suorastaan vaatii mua laittamaan sen heti tänne, että he pääsevät ruuanlaittopuuhiin
Kana saa olla niin mureaa, että se on helppo pilkkoa käsin sopivan kokoisiksi paloiksi. Laita vuoka uuniin ja paista 200 asteisessa uunissa, kunnes pinta on saanut kullanruskean värin
paista uunissa 200-225 astetta uunista riippuen n. Ainekset pastaa oman mielen mukaan kanasuikaleita 1 pussi valion kippari juustoraastetta 1 punainen paprika(muukin väri käy) 1 purkki ruokakermaa suolaa valkosipulijauhetta grillimaustetta 1 Sipuli öljyä tai margariiniaOhjeet 1