Tyttö onneksi suostui auttamaan, joten saa auttaa leipomisessa ja olla sitten myymässäkin. Koska välillä on kiva palata näiden perusasioiden ääreen, niin laitetaanpas tämäkin ohje jakoon
Kakku on helppo valmistaa mutta kuten melkein kaikkien juustokakkujen kanssa niin tätäkään herkkua ei saa syödä heti vaan sen täytyy antaa levätä jääkaapissa vähintään muutaman tunnin jotta maut tasoittuisivat ja koostumuksesta tulisi täydellinen
Tällä ohjeella tulee tavallisen piparitaikinan oloinen taikina, jota on älyttömän helppo leipoa. Taikina näytti hyvältä, mutta olin ihan varma, että leipomisvaiheessa ilmiintyy gluteenittoman taikinan perusongelmat eli tarttuvuus/murenevuus
Ohje on, kuten kirjoittaja lupaa, helppo ja vaivaton. vehnäjauhoja leipomiseen. Korvasin tuossa omassa ohjeessani osan vehnäjauhoista vähän tuhdimmilla jauhoilla, joten jauhojen suhteen tämä lienee melko muuntautumiskykyinen resepti
Tämän pohja ohje on suhteellisen helppo, mutta kuivahiivan käytössä itselläni oli aluksi ongelmia. Sen tekeminen kotona on niin helppoa ja tuloksena on jopa parempaa pizzaa kuin pizzeriasta tilattu lätty