Helppo pihlajanmarjahyytelö reseptejä

Pääsiäisen lammaspaisti

pihlajanmarjahyytelöä. 1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Hiero paistiin suola, pippuri ja puristettu valkosipuli
Lampaanlihamureke suppilovahveroilla

Lampaanlihamureke suppilovahveroilla

Juuri nyt sitä voi vielä kaivaa ylös maasta, jos on oma maa mutta on hyvä ja helppo tapa ottaa piparjuurta talteen talveksi, jolloin pakkanen estää tuoreen piparjuuren saannin

Jänispata kantarellien kera

2 rkl pihlajanmarjahyytelöä. 1. Sekoita marinadi. Laita lihat marinadiin ja anna mausta yön yli viileässä. Siivilöi, säästä marinadi
Hyvää syntymäpäivää!!!

Hyvää syntymäpäivää!!!

Helppo omenapiirakka muropohjalla. Pihlajanmarjahyytelö. Habanerokitchen. com. Feta-Lohipyörykät ja #Somekokki2014 finaali

Jänispata

Siivilöi kastike, kiehauta se ja kaada lihojen ja vihannesten päälle, sirota pinnalle sokerihernesuikaleet ja tarjoile heti keitettyjen perunoiden, pihlajanmarjahyytelön ja hölskytyskurkkujen (kurkkuviipaleita ja etikkaa hölskytetään kahden lautasen välissä) kanssa

Jänispata Hallingin tapaan

Tarjoile keitettyjen perunoiden, pihlajanmarjahyytelön sekä etikassa ja tillisilpussa hölskytettyjen kurkkujen kanssa

Marinoitu hirvenpaisti

pihlajanmarjahyytelöä. 1. Laita paisti kulhoon ja kaada päälle viini. Pane jääkaappiin 1-3 vuorokaudeksi. Kääntele paistia silloin tällöin, ellei viini peitä sitä kokonaan

Pihlajanmarjanmakuinen riistapata

Lisää pataan sienet, sekoita kastikkeeseen pihlajanmarjahyytelö ja mausta suolalla ja pippurilla. pihlajanmarjahyytelöä

Porotournedos riistakastikkeella

1 rkl pihlajanmarjahyytelöä. Leikkaa liha noin kolmen sentin paloiksi ja kääri ne pekoniviipaleen sisään niin, että leikkauspinnat jäävät paljaiksi

Hirven hapanpaisti

Mausta kastike pihlajanmarjahyytelöllä. pihlajanmarjahyytelöä. 1. Laita liha astiaan, joka saa olla melko ahdas

Helppo pihlajanmarjahyytelö

Keitä marjoja puolukoitten tapaan kunnes ne vaalenee. Joku 20-30min (Marjat pitää olla kypsiä, joten ootellaan vielä vähän aikaa)Siivilöi mehu

Marinoitu hirvipaisti

kalastajalangalla), niin se pysyy muodossaan kypsymisen aikana ja on helppo käännellä padassa. Kastikkeen voit maustaa madeiralla, pihlajanmarjahyytelöllä tai kevyesti ruskistetuilla metsäsienillä tai riista-kantarellifondilla