kokki Henri Alén. Jos suomalaisessa syksyssä potee kaipuuta kesään ja merellisiin. tunnelmiin, tässä nopea ja maukas lounaspasta, joka vie sinut jo oreganon
Se eräs taitava mies, yksi Ravintola Murun, Pastiksen, Twitterin, Hodarin&Hummerin takaa ja ideoita syömiseen auliisti ja nokkelasti jakavan HenriAlenin uusin #someresepti #eubolla
Related PostsAmmattilaisen silminParasta juuri nyt – HelmikuuEtiketti-lehden reseptitKasvikset valtaavat tilaa lautasiltammeRuokavuosi 2015 – katse kristallipalloon#Soosi – Henri Alénin tomaattikastike
Related PostsAmmattilaisen silminParasta juuri nyt – HelmikuuEtiketti-lehden reseptitTakataskussa – Ruokavinkkejä TukholmaanKasvikset valtaavat tilaa lautasiltamme#Soosi – Henri Alénin tomaattikastike
Onneksh on she HenriAlenin Hinnjävel Finnjävel nyth, shiis se Anni Anna joku Paljakka, joka ei tykkää mishtään, ylisti Hesarissa niiden shilakkaa vai olikshe karjalanpiirakka
Edellä kuvattu pastaepisodi juontui mieleeni, kun törmäsin seuraavaan Henri Alénin joitakin vuosia sitten Twitterissä jakamaan tomaattimurskapohjaiseen kastikereseptiin
Toinen syy sille, että lähdin kirjoittamaan tätä artikkelia oli tuosta nyhtöpossusta jälkeenpäin syntynyt oheistuote, tomaattinen nyhtöpossumakaronilaatikko, johon käytin myös jonkin aikaa sitten esittelemääni Henri Alénin tomaattikastiketta