Päällisiksi hirssipuuroon laitoin Urtekramin aitoa ceylonkanelia joka ei sisällä maksalle haitallista kumariinia, sekä Urtekramin paahdettuja omenakuutioita vaahterasiirapin kera
Hirssipuuron resepti täällä ja hirssismoothie täällä. parhaan tuloksen saat, kun käytät muffinipeltiä tai muffinivuokia, muuten sämpylöistä tulee littania) ja paista 200 asteisessa uunissa 20-30 minuuttia
5 dl veteen keitettyä jäähdytettyä hirssipuuroa. Muotoile massasta pihvejä ja paista paistinpannulla (tarvitset taikinaan mahdollisesti yhden kananmunan lisää) tai uunissa 225° 20 min. 5 dl veteen keitettyä jäähdytettyä hirssipuuroa
Hirssipuuro on myös yksi suosikeistani, koska se ei oikeastaan edes maistu puurolta. Lisäksi hirssipuuron joukkoon on mielestäni helpompi lisäillä hedelmiä makua antamaan kuin muihin puuroihin
Eilen otin aamun hirssipuurosta eroon kupillisen keitettyä hirssiä. Eiliset keitetyt perunat uusiutuivat uunissa, kun voitelin niitä vähän öljyllä ja pyörittelin yrttimaustesekoituksessa