Sitä on jo valmiina pussissa vain lämmitystä vailla, tomaattikeittoa on jauheena pussissa johon vain lisätään vettä ja kiehautetaan joten miksi sitten ollenkaan vaivautua valmistamaan sitä itse, olisi se sitten miten helppoa hyvänsä
Kiitos sellaisille palveluille kuin Foodora ja Wolt, nykyään ei tarvitse edes poistua kotoa, kun kymmenien ravintoloiden tarjonta on napin painaluksen päästä ulottuvilla
Itse tartuin reseptiin ja poistin ihan alkuun rusinat (joita inhoan) ja vaihdoin pecorinon kotimaiseen Jukolan Juuston Aito cheddar -artesaanijuustoon, joka on tehty yhteistyössä Finnjävel-ravintolan kanssa
Karitsan tai lampaan kareen voi ostaa ja paistaa kokonaisena, itse pidän enemmän jo valmiiksi leikatuista kyljyksistä, joista saa nopeasti pannulla paistamalla oikein herkullista sormiruokaa
5 kypsää tomaattia1 pieni sipuli2 valkosipulinkynttä1 rkl oliiviöljyä (laitoin itse auringonkukkaöljyä)3 rkl tomaattisosetta (70 g pieni purkki riitti tähän hyvin)1 ½ rkl punaviinietikkaa (laitoin valkoviinietikkaa)3 rkl fariinisokeria0,25 tl cayennenpippuria(hieman suolaa). 1 rkl oliiviöljyä (laitoin itse auringonkukkaöljyä)
Koin menun suhteen hieman luomistuskaa, sillä alkuun vaikutti siltä, että olen jo toteuttanut kaikki itseäni ihastuttavat ideat jo edellisvuosina ja oli vaikea keksiä uusia
Halusin tehdä itse meksikolaisia tortilloja. Sana tortilla nimittäin tarkoittaa vain sitä litteää leipää, joka voi olla tehty joko vehnäjauhoista tai maissijauhoista
Lykopeeni on antioksidantti, jota ihmisen elimistö ei tuota itse, vaan sitä saadaan ravinnosta. Se tapahtuu kastamalla tomaatit, joihin on tehty pieni viilto, hetkeksi kiehuvaan veteen
Itse käytän annosteluun kahvikuppia. Liemen valmistaminen kestää tovin, mutta on sikäli helppotekoinen, että se ei vaadi jatkuvaa vahtimista kun alkuvalmistelut on tehty