Huuhtele paprikat, halkaise ne pituussuunnassa ja poista siemenet. Kuumenna seos ja täytä paprikat. Paista uunissa 225 asteessa keskitasolla, kunnes paprikat alkavat pehmetä eli noin puoli tuntia
Täytä esimerkiksi jauhelihalla ja ohrahelmillä. Täytetytpaprikat ovat hauska lisä Halloweenpöytään. Paistuttuaan paprikat saattavat näyttää hieman huonovointisilta, sillä osa täytteestä valuu ulos aukkojen kautta
Pese paprikat, ja leikkaa hattu irti. Tällä kertaa reseptiä täytetyistä paprikoista. Meillä käytettiin näihin ihan perus tummaa riisiä, creme fraichea sekä jauhelihaa sipulilla
Asettele sitten paprikat kattilan pohjalle tiiviisti, täytä vedellä paprikoiden puoleenväliin asti ja anna hautua matalalla lämmöllä kannen alla noin tunnin ajan
paprikatahnaa. Täytä paprikat väljästi, riisi paisuu kypsyessään spelttiä enemmän. Viimekesäinen reissu Unkariin jätti lämpimät muistot ja hirmuisen hingun päästä uudestaan tuohon ihanaan maahan matkailemaan ♥ Pieni pala Unkaria saapui lautasillemme illallisella