Mielestäni jouluhalkoon sopii tumma syvä maku ja siitä sainkin idean kehitellä jouluhalkoreseptin. Sain tehtäväksi suunnitella jouluisen reseptin, jossa käytetään Dansukkerin Tummaa Muscovado ruokosokeria
Täältäkin blogista löytyy jo yksi ihan superhyvä resepti KLIK, mutta sen soveltamiseen en uskaltanut lähteä, koska en tiennyt että miten kasvisrasvat toimivat voin korvaajana
Se jouluhalko jäi nyt viime kerralta postaamatta mutta säästetään se ens jouluun. Te ihanat blogin lukijat olette kyselleet paljon uusien reseptin perään, jäin miettimään asiaa että tämähän on minun ruokapäiväkirjani
resepti jostain vanhasta K RuokaPirkasta. Ensimmäisenä jouluhalko. Olin tässä, hetkinen, lokakuussa koulumme ranskalaisen kerhon Chicin juusto- ja viini-illassa, jossa minulle tarjottiin tehtäväksi jouluhalko kerhon tuleviin pikkujouluihin
Jonain jouluna vuonna jotain tein jouluhalon, mutta kadotin reseptin. Jouluhalkotaikina. Nyt ei tarvinnut vaivautua etsimään, sillä resepti tuli kuin tilauksesta
Eräs "daring baker" teki "ranskalaisen jouluhalkonsa" à l'IspahanTässä on sitten hiukan muunneltu alkuperäinen resepti Pierre Hermén Ispahan makarooneille