Rahka sopii mielestäni loistavasti juustokakkuihin, tuoden niihin hieman kevennystä ja raikkautta, joten halusin käyttää kakun täytteessä appelsiinirahkaa
Ihastuin niin täysin uusimman blogi-tuttavuuteni, Kotona-blogin, persikoilla ja piparkakuilla kauniisti koristeltuun juustokakkuun, että oli aivan pakko ottaa resepti heti ylös ja koettaa taas juustokakun kanssa onneaan
Kuningattaren Juustokakku. Löysin tuossa kerran kinuskikissan blogista hyydytetyn juustokakun, jossa oli liivatteen sijaan käytetty Multi-hyytelösokeria
Lempikakkuni on helposti muuntautuva juustokakku. Juustokakkuni ovat monesti juustottomia, sillä tuorejuusto saa kakun maistumaan, no sanottakoon vaikka, ei niin terveelliseltä, jopa vähän tunkkaiselta
Juustokakkujen tekovinkkejä löydät täältä. Yleensä en laita suklaajuustokakkuihin sokeria kuin ehkä ruokalusikallisen tai kaksi, mutta rahkan "ansiosta" sitä tuli laitettua reilu 2 desiä
Tein toissapäivän vieraille gluteenittoman rahkakakun, josta tuli niin hyvää ettei tästä kyllä hoksaisi millään että pohja on tehty gluteenittomista kekseistä
Voi ei. miten sen kevennyksen kanssa. Kohta on jo kesäkuu ja eihän sille voi mitään, että tässä tulee vuorotellen kaikki sesongin herkut testattua ja juhlat juhlittua