Kahvikakkuna tunnettu tiikerikakku on vanha klassikko, mutta tällä kertaa kyse onkin hyydykekakusta. 1 dl appelsiinimehua. Kun lakritsikiisseli on jäähtynyt sopivaksi, kuumenna appelsiinimehu kiehuvaksi ja sulata siihen liivatteet (8 kpl). 1 dl appelsiinimehua
Tämäkin resepti on jo muutaman vuoden odotellut sitä oikeaa hetkeä, ja nyt kun vihdoinkin kunnollisen kahvikakkuvuoan ostin niin on aika alkaa purkamaan kokeilulistaa myös kahvikakkujen osalta
appelsiinille maistuva kahvikakku, missä täytteenä on ohuehko liivatteella hyydytettävä kermainen kiisselitäyte ja pinnalla makea appelsiinimehuun tehty sokerikuorrutus
1 rkl appelsiinimehua. 1 rkl appelsiinimehua. Tiikerikakku on ihan mielettömän hyvää, mutta kun sen maustaa appelsiinilla- siitä tulee tosi mehukas ja mielestäni vielä parempi, kuin tavallisesta tiikerikakusta
Nesteeksi laitoin tähän appelsiinimehua, tilalle voit laittaa kahvia / omenamehua tms. Tämä kahvikakku menee siihen kategoriaan "helppo, nopea valmistus, kaikki aineet sekaisin kulhoon"
½ dl appelsiinimehua. manteli-sahrami-appelsiini kahvikakku. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään ja lisää seos voivaahtoon vuorotellen appelsiinimehun kanssa