Muu-ruokina esitettiin lohikeittoa ja ruisleipää, kalakeittoa, lämminsavustettua kalaa, silakkaperunoita, lihakeittoa, rössypottua (jonka nimen olin kirjoittanut väärin, kiitos palautteesta
Suolakuori säilyttää kalan mehevänä. En tietenkään aikoinaan uskonut, ettei kala suolaannu yli. Vailla tätä nettiajan helppoutta tiedon hankinnassa maistoin hyvin epäilevänä kalaa italialaisessa rantakaupungissa
Tarjolla oli niin ruokaisia kuin makeitakin ruokalajeja, joissa oli joko käytetty raaka-aineena glögiä tai jotka muuten oli havaitti glögien mainioksi kumppaniksi
Netti on täynnä toinen toistaan ylistävämpiä kuvauksia suolakuoressa tehdystä kalasta. Eilen kävin vakiokalatiskillä ostamassa hyvää kuhaa, ja sielllä oli juuri tullut tuoreita kotimaisia siikoja kirkkaine silmineen
Poista kalan pinnasta mahdolliset suomut. Kuivaa kalan pinta paperilla. Asettele kala suolapedin päälle. Suolaa voi myös kostuttaa hiemen jotta se kovettuisi uunissa ja muodostaisi näin rapean sekä lohkeavan kuoren kalan päälle