Salaatin ohje löytyy myös tuoreimmasta Pirkka-lehden K-ruoka -liitteestä, sillä se on - vanhoja värejä sen kummemmin tunnustamatta - täydellinen kevätruoka
No, minähän pidän tällaisesta kehittelystä, joten kun lopulta sain muutamia ohjeita soveltaen aikaiseksi seuraavan kokonaisuuden, tunsin itseni vallan onnistuneeksi
Ennen kuin aloitat huomioi, että kaikkien kalamassan aineiden on oltava kylmiä ja massan täytyy tekeytyä kylmässä aikansa ennen kalapullien keittämistä
Lehdessä oli myös muutama hyvä ohje. Valmista muusi pakkauksen ohjeen mukaan, mutta veteen ja hiukan niukempaan nestemäärään, sillä kurkusta tulee nestettä
Paista valkosipuli, chiliä, inkivääriä ja currytahnaa hetki kalapullien jälkeen pannulla. Samanlaista olen tehnyt aiemminkin, ja koska nyt makumaailma on vähän erilainen on syytä kirjoittaa tämäkin ohje talteen