Karamellipossu reseptejä

Kiinalainen karamellipossu

Kiinalainen karamellipossu

Glorian ruoka ja viini -lehdessä 02/2017 teemana oli aasialainen ruoka. Sieltä löytyi monta suosikkia. Tässä vielä yksi, hong chao rou
Farangin karamellipossu

Farangin karamellipossu

Olin niin taivaassa silloin kun sain maistaa tätä herkkua ensimmäistä kertaa ravintola Farangissa. Kiitos googlen, löytyi tämäkin herkkuresepti sieltä
Korealainen karamellipossu

Korealainen karamellipossu

1. Leikkaa kasleri pieniksi kuutioiksi. Silppua sipulit, hienonna valkosipulinkynnet, viipaloi chilit. 2. Kuumenna vokki ja pane kaikki ainekset yhtäaikaa pannulle
Farangin karamellipossu

Farangin karamellipossu

Tomi Björckin ja Matti Wikbergin luotsaamassa Farangissa syöty karamellipossu on ehdottomasti yksi tämän vuoden makuhermoja hellivimmistä ja mieleenpainuvimmista ruokakokemuksista
Se ”lähes” oikea Tomi Björckin Farangin karamellipossu

Se ”lähes” oikea Tomi Björckin Farangin karamellipossu

Tämä karamellipossun resepti on blogattu muuallakin useaan otteeseen, sen kertoo Google. Itselläni on Farangin keittokirja ollut jo pidempään, tätä karamellipossua on pitänyt valmistaa jo aiemmin, mutta aina se teko on jäänyt siihen ettei ole ollut aikaa käydä komppaamassa etnisissä kaupoissa kaikkia raaka-aineita
Pippurikakku ja karamellipossu

Pippurikakku ja karamellipossu

Karamellipossu ja mallaslantut (4. Tällaiset reseptit lähtivät Vuoden makein herkku -kilpailuun. Käythän äänestämässä

THIT HEO KHO TIEU, karamellipossua

1 rkl maapähkinäöljyä. 1kg kassleria tai muuta rasvaista osaa possusta. 8 salottisipulia hienonnettuna. 2 valkosipulin kynttä hienonnettuna
Karamellisoitua possua

Karamellisoitua possua

Jumaloin Tomi Björkiä ja haluaisin kovasti syömään hänen ravintoloihinsa. Farangissa on listalla karamellisoitua possua ja löysin ohjeen netistä Ruokalan sivuilta
Pulled Pork eli revittyä ylikypsää possua

Pulled Pork eli revittyä ylikypsää possua

Pari viikkoa sitten hemmottelimme makunystyröitä Farangin karamellipossulla ja nyt vuoroon pääsi mieheni valmistama Pulled Pork, joka todisti taas kerran ylikypsän kaslerin uskomattoman mehevyyden
Nopea tahmakana

Nopea tahmakana

Kun keittokirjoista ei löytynyt sopivaa ideaa, sain inspiraation monella taholla kehutusta ja kohutusta Farangin karamellipossusta sekä sen varianteista eli nopeista karamellikanoista Suolaa ja hunajaa -blogissa ja Masutoaitemu-blogissa
Kanaa karamellikastikkeessa

Kanaa karamellikastikkeessa

Ennemmin olen jo tehnyt Thaimaalaista karamellipossua useampaankin otteeseen, mutta tämä oli vielä aavistuksen makeampaa
Härkää makealla chilikastikkeella

Härkää makealla chilikastikkeella

Mukana on myös legendaarisen karamellipossun ohje. Tämä on ensimmäinen kokeilemani ohje Tomi Björckin kirjasta Huippukokin kotiruokaa

Taste of Helsinki 2014

Viini oli kovastikin mieleeni ja sopi aivan erinomaisesti Farangin annokselle Coconut Caramel Pork eli karamellipossua, paahdettua kookosdressingiä, chiliä ja korianteria 6 markalla

FLOW 2015 parhaat palat!

Farangin karamellipossu. Tänä vuonna olin Flow'ssa kaikki kolme päivää. Festariviikonloppu oli aivan super, vaikka toki vei veronsa ja maanantai meni aikamoisessa koomassa
Karamellibroileri "kukkakaaliriisi"

Karamellibroileri "kukkakaaliriisi"

Farangin karamellipossu on ollut aivan järkyttävän suuri menestys niin ravintolassa kuin keittokirjassakin, kuten myös somereseptiikassa