Minulla oli pakkasessa karitsaa, joten laitoin sitten niitä. Kypsennä uunissa 10 minuuttia. Seitsemännen hääpäivämme kunniaksi käärin karitsan paahtopaistit taikinakuoreen
Omassa uunissani aikaa meni vartti enemmän, halusin murekkeeseen selkeästi paistuneen rapean pinnan. Olen varmaan aikaisemminkin kertonut, että lapsuuden kodissani ei lammasta tai karitsaa syöty
Pekka Terävän lammasta kypsennetään ensin pitkään uunissa. Tällä kertaa huru-ukkojen kaverina karitsaa valmistaa Suomen huippukeittiömestareihin lukeutuva Pekka Terävä
Paahda perunoita uunissa 225 asteessa, kunnes ne ovat kultaisia pinnalta. Takapihaamme koristaa Opa Muurikan hieno kotakeittiö, jonka uudenkarheutta haluan päästä kuluttamaan
Onneksi pääsiäisen alla kaupasta löytyi hyvä valikoima tuoretta lammasta ja karitsaa. Padan muhiessa uunissa herkullinen punaviinin ja kanelin tuoksu valloitti kodin ja maukkaan kastikkeen joukossa lampaan paisti hautui hajoavan mureaksi ja salottisipulit pehmeiksi ja makeiksi
Meillä päin on harvoin lammasta tai karitsaa myynnissä. Kun pata oli muhinut uunissa kolme tuntia, luut lähtivät lihoista ihan vain ottamalla päästä kiinni ja nyppäämällä
Karitsaa kardemumma-kookoskastikkeessa. Pohjan otin chili-suklaatortusta, ja täytteen muokkasin uunissa tehtävästä kookosvanukkaasta (coconut custard pudding)