Paahda lihat nopeasti pannulla molemmin. Karitsanpaahtopaisti on helppo ja herkullinen pääsiäisruoka. marinadin ainekset kulhossa ja laita paahtopaistit marinadiin maustumaan noin
Karitsanpaahtopaisti tarjoillaan valkosipuli-perunapyreen kera. Puhdista karitsan paistit kalvoista. Paista liha voissa pannulla kauniin ruskeaksi ja paahda uunissa, kunnes sisälämpötila on 50 astetta. 600 g karitsanpaahtopaistia
Kuumenna pannulla voi tai kasviöljy ja ruskista paistit kauttaaltaan hyvin. Koska en ole liiemmin lampaanpaistin ystävä, on listalla ollut aina enemmän monimuotoinen karitsanpaahtopaisti
Karitsanpaahtopaisti, jos mikä on on lammasta parhaimmillaan. Ota paahtopaistit hyvissä ajoin(ainakin tunti) huoneenlämpöön ja suolaa ja pippuroi niiden pinnat