Vaikka Beach house kitchenissä kokkaillaan pääsääntöisesti tämän päivän trendien ja makuvillitysten mukaan, niin omia karjalaisia juuria ei ole koskaan unohdettu
Noh - olimme Yleisön ja Kohderyhmän kanssa Lontoossa ruokamessuilla ihan omaksi iloksemme. Se on meillä jonkinasteinen traditio, sillä siellä jos missä on hauska viihdyttää itseään
”Porkkanakaaaak-ku, se muistoihin jäi. porkkanakaaaak-ku, sinä sydämeeni jäit. ”. Näin. Tämä versio J. Karjalaisen Ankkurinapista on tänään täyttänyt pään
Ilomantsilaiset vatruskat sopivat hyvin ilta- tai välipalaksi sekä vieraille tarjottaviksi. Vatruskoita, eli täytettyjä piirakoita, tehdään eri puolilla Karjalaa eri tavoin
Meidän suvussa koitti sultsinoiden aika, kun isotäti sai miniän Itä-Suomesta. Nyt näillä karjalaisen ruokaperinteen helmillä herkuttelee jo neljäs sukupolvi ja piirakat ovat sukujuhlien himoittu herkku
Mureat joulutortut. Jo vuosikausia olen tehnyt tortut ystäväni Terhin blogin reseptillä. Tortuista tulee ihanan makuisia ja lehteviä, varsinkin jos jaksaa kaulata taikinan useampaan otteeseen kerroksittain
Perinteiset karjalanpiirakat. Sain mummoltani vuonna 2000 oman reseptikirjan, jonka ensimmäiselle sivulle olin kirjoittanut toiselta mummiltani saaman karjalanpiirakoiden reseptin
ole vaikeita tehdä, joten kannattaa ehdottomasti kokeilla näitä karjalaisia herkkuja. Karjalaiset perinneherkut, vatruskat, voi täyttää myös fetalla ja pinaatilla
Perinteinen setsuuri maistuu niin joululta ja makealta kuin joululeivän kuuluukin maistua. Meillä tuoksuu joululeivältä lähes koko joulukuun ajan, joka päivä