Ampumahiihtoa seuratessani yritän nyt jaksaa muutaman ohjeen päivittää tänne. Ohje on kirjasta Parasta kotiruokaa, mutta olen varma, että tälläkin ohjeella jokainen tekee omanlaisensa piirakat
Karjalanpiirakka on siis muiden suomalaisten antama nimitys piirakoille, koska karjalaiset olivat ne kehittäneet ja nimitys yleistyi karjalaisten tuodessa piirakkaperinteen mukanaan
Rakastan monia raaka-aineita, mutta karjalanpiirakka on paras supisuomalainen ruoka. Luin useita reseptejä, ennen kuin sain selvää montako piirakkaa mistäkin ohjeesta tulee
Karjalanpiirakka. Itse olen siirtynyt käyttämään perinneohjeista poiketen suurempaa siansivumäärää, koska olen huomannut kukon näin säilyvän mehevämpänä
”Peltikarjalanpiirakka. Raaka-aineet kirjan ohjeissa ovat kotoisia – ruis, peruna, nokkonen, sienet, juurekset – mutta reseptit on päivitetty oivaltavasti tähän päivään
Aloitin leipomisurakan tekemällä lähes sata karjalanpiirakkaa ja suklaapikkuleipiä. Onneksi nykyään on paljon korvaavia tuotteita sekä netti että lehdet pursuavat vegaanisia ohjeita
Jos joku haluaa, voin laittaa ohjeet kenkien tekoon. Ohje noin 25 hengelle. Ohje noin 25 hengelle. Viime kuukausina on tapahtunut suuria asioita perheessämme