Lisää pannulle myös pieneksi pilkotut keitetyt perunat ja karvarouskut. Pakastin ryöpätyt karvarouskut ilman ajatusta siitä, mihin tulen niitä käyttämään
Löysin myös useamman ison ja puhtaan karvarouskun, alakuvassa vasemmalla. Putsasin ja pilkoin karvarouskut, keitin niitä kymmenisen minuuttia ja valutin vedet pois
1 kg kangasrouskuja (myös happa- ja karvarouskut sopivat). Huuhtele mustaherukan- tai tammenlehdet. Pane puolet lehdistä puhtaan lasi- tai muoviastian pohjalle
Hyvinä syksyinä meidän vakkarisienipaikat pullistelee suppilovahveroita, karvarouskuja ja mustia torvisieniä, mutta kantarelleja voin kertoa löytäneeni vain hitusen
Saaliina oli sopivasti kantarelleja, vähän suppiksia ja lampaankääpiä (lahjoitin pois), pussillinen sikurirouskuja, toinen limanuljaskaa, yhden kastikkeen verran mustarouskuja ja reilusti karvarouskuja sekä muutama haaparousku
Juu, löydän kangasrouskuja (paitsi tänä vuonna en nimeksikään), olen törmännyt satunnaisiin lampaankääpiin(tänäkin vuonna) ja vaaleaorakkaisiin ja joka vuosi löytyy takuusato kehnäsieniä, mutta minä en näissä metsissä oikein koskaan törmää esim kantarelleihin, suppiksiin, herkkutatteihin, karvarouskuihin jne
Karvarousku on aloittelijalle hyvä sieni, se on helppo tunnistaa. Karvarouskua löytyy koko maasta. Karvarouskulla on vaaleanpunertava karvareunainen lakki
Optimaalinen lopputulos syntyy sekarouskuista, jossa kaksi kolmasosaa jotakin miedompaa mallia, kuten haapa- ja karvarouskuja sekä yksi kolmannes kangasrouskuja
Karvarouskuja ja kanttarellejaPaistoin ensin sienet, puna- ja valkosipulin. Risotto d'autunno eli syksyinen sienirisotto by Peter- PeterMetsäsienirisottoKanttarelleja, karvarouskuja, tattia, suppiksia1 punasipuli2 valkosipulinkynttäArborioriisiä5-7 dl kanalientä (eli yksi kuutio/liemitiiviste)Tuoretta basilikaaPippuriaParmesaaniaVoitaRyöppää karvalaukkuja 10min, jonka jälkeen ne voi paistaa muiden sienten kanssa