Luulen, että vika oli siinä, että kypsensin kassleriani uunipannulla ilman kantta. Marinadi oli täysosuma, joten sen vuoksi uskallan reseptin täällä jakaa
Sivele marinadia lihaviipaleiden kummallekin puolelle ja anna marinoitua tunnin. Marinadi. Grillaa kassleria 3-4 minuuttia kummaltakin puolelta. 4 kasslerviipaletta
Sekoita marinadi ja kaada se lihan päälle. Aseta kasslerviipaleet reunalliselle vadille. Marinadi. Valuta kasslerkyljykset ja paista ne voissa pannulla
Suosittelen kuitenkin ostamaan esimerkiksi possun Kassler lihan isompana palana ja ilman marinadia. Helppo marinadi syntyy kotona Chilikastikkeesta (HP tai Felix) ja mausteista
Lisää vain kasslermarinadin sekaan ja anna sen maustua kirsikkaviinissä. Kirsikkaviinissä marinoitua rakuunalla maustettua villisian kassleria ja tummaa villiriisistä valmistettua risottoa
Tehtiin tosiaan juhannus lauantaina pitkään hauduteltua kassleria, joka on ollut jo pitkän aikaa tosi kuuma juttu suomalaisessa keittiöissä ja ravintoloissa
Tässä käytimme possunniskaa eli tutummin kassleria. Näin juhannuksen alla ajattelin yllättää ja piipahtaa täällä blogin ”toisella puolella” jakamassa joka kesäisen ehdottoman lihaherkun
jatkan pulled porkin pohdintaa savukassler-katsauksessamme. Tulevaisuudessa on mielenkiintoista testata myös lihan injektointia marinadilla ja edelleen testailla, miten tämä vaikuttaa paistoaikoihin
kasslereiden väliin, voi saada vieraissa aikaan jonkinlaisen. välin kun fisu kylpee, tehdään marinadi. tällä kertaa tein valkosipuli-hunaja-chilimarinadin