Kasslerin sijaan käytin possun lapaa. Hallissa vain kuusi euroa kilo, ja luunpätkästä tirisee pintaan ihanasti umamia, kun ruoka kypsyy hitaastiuunissa
Sulata suklaa mikroaaltouunissa tai liedellä paksupohjaisessa kattilassa. Kesällä se on mehevimpiä grillilihoja ja talvella huikaisevan hyvää hitaasti haudutettuna
Tarjolle laitettaessa kuumenna liha uudelleen joko pannulla tai uunissa. Pulled pork eli kotoisasti nykysuomella nyhtöpossu on edullinen, ja maailman paras, bbq-herkku, jossa yhdistyy hitaasti kypsennetty rasvainen porsaanliha tulisen makeaan bbq-kastikkeeseen
Pulled pork eli revitty possu tehdään yleensä porsaan lavasta tai kasslerista. Ideana on kypsyttää liha hitaasti niin mureaksi, että sen saa revittyä haarukalla palasiksi
n Lihakoulun lahjoittamalla lahjakortilla hankittua porsaan kassleria, joka oli hyvin rasvaista. Nimittäin alkuvuodesta ystäväni paistoivat possua leivinuunissa portviinissä ja mausteissa ja siitä sain idean omaan possuuni (se portviininyhtis tarjottiin samassa padassa paistettujen juuresten ja herkullisen calvados-kermakastikkeen kanssa vähän hienompana ruokana)
Kotioloissa nyyhtöpossu kannattaa valmistaa uunissa hauduttamalla. Olen haaveillut pulled porkin eli hitaasti haudutetun ja riivityn possun valmistamisesta jo iät ja ajat
Possunniska eli kassler on parhaimmillaan ylikypsänä. Parhaiten kypsennys onnistuu miedossa uunissa. Uunin mietous nostaa lämmön hitaasti, jolloin liha ei kuivu vaan jää meheväksi