pannaria, jonka maustoin aidolla vaniljalla. Hyvää hilloa tuli – sitä on syöty jo aamupuuron päällä, paahtoleivällä ja eilen illalla peruspannarin päällä
Tämä resepti muodotui oikeastaan sen mukaan että jääkaapista löytyi joulun jäljiltä useampi purkki ranskankermaa, joten ne on hyödynnetty tähän ohjeeseen, samoin kermaviili
Nyt tein ihan vain maidosta tämän, mutta yleensä laitan pannariinkermaviiliä tai rahkaa. Tajusin viikonloppuna, ettei tätä maailman parhaan pannarin reseptiä löydy "uudesta" blogistani ollenkaan
- Kaada kermaviili joukkoon ja sekoita hyvin. - Kumoa pannari puhtaalle leivinpaperille ja jäähdytä. nyt täytteen päälle) ja rullaa pannari napakaksi rullaksi
½ purkkia kermaviiliä. Heraan voit nauttia jäähdytettynä sellaisenaan, siitä voi valmistaa smoothieita ja käyttää vaikka puurojen, leivän tai pannarin valmistuksessa
Mausta kermaviili sinapilla, etikalla ja hunajalla sekä tarpeen vaatiessa suolalla. Vappuna tarjolla oli myös kotikutoista perunasalaattia sekä peruna-pinaattipiirakkaa, joka kylläkin mun tapauksessani muistutti olemukseltaan enemmän ohutta pannaria kuin piirakkaa