Harvemmin – jos koskaan – on tullut maisteltua kirkasliemistälohikeittoa. No, ihmekös tuo, lukeudunhan niin kirkasliemisyyden kannattajiin kuin lohen ystäviinkin
Kuori ja paloittele kaikki juurekset ja sipuli. Kuumenna tilkka öljyä kattilassa ja lisää edelliset. Kuullota hetki ja lisää kalaliemi sekä kaikki mausteet
Koska joulunalus on yleensä tuhtia aikaa, on tässä resepti helppoon ja kevyeen lohikeittoon, josta saat tankattua niin hyviä rasvahappoja kuin vitamiinejakin
kirkaslohikeitto --> suolakurkku+herkkusienet,. En ole eläissäni leiponut näin paljon korvapuusteja. Jokaikinen aamu on alkanut pullataikinan pyöräyttämisestä
Kirkaslohikeitto. Salve– ravintolan kolme suosituinta annosta kautta vuosikymmenten ovat olleet paistetut silakat ja pottumuusi, lohikeitto ja Salven pannu
Me nautimme pääruoaksi ihanan pehmeää kirkastalohikeittoa. Ihan kuvittelin sen olleen kermaista, muttei se ollut ja aivan mahtavaa, että kirkas keittokin voi maistua noin taivaallisen pehmeältä
Mausta kirkaslohikeitto sitruunamehulla ja sitruunapippurilla. Tarjoa lohikeitto ruisleivän kera. Lisää kattilaan vesi, liemikuutio, laakerinlehdet sekä pippurit ja kuumenna kiehuvaksi
Leikkaa kuoritut porkkanat ja perunat kuutioiksi ja huuhdottu purjo ja varsiselleri viipaleiksi. Lisää vesi, liemikuutiot, laakerinlehdet sekä kokonaiset maustepippurit ja kuumenna kiehuvaksi