Kuorrutteeseen voi käyttää kerman tilalla kookoskermaa. Oli herkullista karpalokakkua (ohje tulee myöhemmin), viikunakeksejä ja brietä sekä Neidin toivomuksesta tosiaan minttuista suklaakakkua
Tämäpä ei ollut kuitenkaan huono yhdistelmä, sillä ananasmurskasta, kookoskermasta ja sitruunasta valmistui nopeasti raikas ja herkullinen melkein-raakakakku
Joudut tosin kuorrutukseen vatkaamaan kookoskerman. Raakakakku ois ollut aivan ihana, mut valitettavasti se on aina vähän pidempi prosessi valmistuksen kannalta
johon tuli tummaa suklaata sekä kookoskermaa. Mehukas kakku sai mehukkuutta bataatista. Lämmitä kookoskerma kattilassa ja kaada kuuma kookoskerma suklaan päälle
Ensi kerralla voinee jo säveltää kookoskerman kera kuorrutteessakin. Vaikka sikäli tuo otsikointi olisi osunut oikeaan, että itse kakku on kuin onkin ihan täyttä paleota
Sekoita tehosekoittimessa cashew-pähkinät, kookoskerma, kaneli ja makeutus. Kyseessä on ihanan jouluinen kanelinen raakakakku jossa on lempeän vaniljainen maku
Vatkaa jähmeää kookoskermaa muutamanminuutin ajan. Sen maku ei ainakaan omaan suuhun ole voimakas, vaan pikemminkin aromikas joka erityisesti kakku tai leipätaikinoissa saa aikaan lumoavan tuoksun uunissa kypsyessään