Kasvisosekeitto on kyllä tosi edullinen, riittävä, terveellinen jä täyttävä ruoka, helppokin on vaikkei tosin kovin houkuttelevan näköinen, mutta pääasia että on hyvää
Notkista Koskenlaskijan ruoka-juustoa purkissaan. Testasin uudelleen Mbakeryn ohjetta kylmäsavulohipiirakasta, ja nyt kotimaisella uuden sadon parsakaalilla
Keittopäivä. Soseuta keitto ja mausta valkopippurilla. 300 g parsakaalia. 100 g voimakasta Koskenlaskijaa tai valkosipulituorejuustoa. 300 g parsakaalia. 100 g voimakasta Koskenlaskijaa tai valkosipulituorejuustoa
Tällä kertaa lisäsin sekaan fetajuustoa, mutta myös vuohenjuusto ja Koskenlaskija toimivat hyvin. Pyöräytin pitkästä aikaa kasvissosekeiton parsakaalista, kukkakaalista ja porkkanasta, sillä herkutteluviikonlopun jälkeen tekee hyvää tankata kasviksia
Lisää parsakaalit ja keitä taas viitisen minuuttia. Kesäkeitto jakaa tunteet, ja tiedän monen oudoksuvan kovasti kun aina joskus alkukesästä alan siitä haaveilla