Jotta kukkakaalit saataisiin pelastettua ravinnoksi, on ihmiset jakaneet innokkaasti kukkakaalireseptejään somessa innostaakseen muitakin syömään kukkakaalia
Kun en tiedä, mitä haluaisin syödä, valmistan todella usein kasviscurrya. Kun näen keittokirjassa kukkakaalireseptin, testaan sen useimmiten ensimmäisenä
Kukkakaalihan kannattaa nyt tankata oikein urakalla kun saatavilla on kotimaisia kukkakaaleja, joten tuskin näitä ihania kukkakaalireseptejä on koskaan liikaa
Viime viikonlopun yksinkertainen herkku oli myös tämä kukkakaaliresepti. Juustokuminalla maustettu kukkakaali sopii paremmin makkaran kylkeen, kun taas yrteillä maustettu pikemminkin paistetun kalan tai tofun kanssa
Voin onnitella itseäni, sillä olen viimeisen vuoden aikana oppinut pitämään kukkakaalista. Marokkolainen paahdettu kukkakaali-salaatti oli ehkä blogini ensimmäinen kukkakaaliresepti ja edelleen muistelen tuota salaatin ihanaa paahteista makeutta aina ajoittain
Ohoi. Täällä sitä vielä ollaan, vaikka blogi ei olekaan päivittynyt. Meinasin kirjoittaa, että olen herännyt viimein talviunilta, mutta näin heinäkuun loppua kohden se kuulostaisi naurettavalta
Tässä myös muita kukkakaalireseptejä vuosien varrelta. Tällä viikolla on annettu kukkakaalisadolle kyytiä #kukkakaalitalkoot -tempauksella, jonka takana ovat Liemessä-blogin Jenni sekä Satokausikalenteri
Tai vaihtoehtoisesti ranskaksi Chou-fleur aux tomates fraîches. Ohje on kirjasta Ranskalaisen keittiön salaisuudet, jonka ovat toimittaneet Julia Child, Louisette Bertholle & Simone Beck
Seuraan aktiivisesti ihanan Jaelin elämää ja herkutteluja Israelissa, eikä tämä ole ensimmäinen resepti jonka olen ottanut talteen ja testannut hänen blogistaan