Kuullota sipuli, lisää mausteseos ja muutaman minuutin päästä jauheliha, minttu ja suola. Reseptit eivät päästä välttämättä kokkaajaansa kaikkein helpoimmalla, mutta ne kyllä palkitsevat tuoreudellaan, ihan kodin perusreseptikokoelma kirja ei nimittäin todellakaan ole
Sekoita perunat ja sipulit kastikkeeseen ja tarjoile lampaan kanssa. 4 palaa lampaanpotkaa á 250 g. Sekoita sahrami, juustokumina, aniksen siemenet, mustapippurit, rosmariini, limetit ja valkosipulinkynnet morttelissa
Ruskista lampaanlihat erissä joka puolelta voissa. Lisää lampaanlihat ja valkoiset pavut. Seuraavana päivänä kuutioi lampaanliha 2 cm kokoisiksi paloiksi ja suikaloi pekoni. 1 kg luutonta lampaan rintaa tai lapaa
Ota jauheliha huoneenlämpöön. Näiden lammasvartaiden kanssa resepti tarjosi manteliripotetta, jota en kuitenkaan valmistanut, koska en erityisemmin välitä manteleista
Näihin kannattaa ostaa tiskin parhainta vastajauhettua jauhelihaa ja tehdä tuo nelimausteseos itse. Alla oleva resepti on suoraan kirjasta, omasta versiosta puuttuu täytteeseen tullut granaattiomenasiirappi, jota lähikaupasta ei löytynyt
Brittiläistä perinneruokaa ei ehkä pidetä kaikista ylevimpänä, mutta yhtenä päivänä vain iski hinku tehdä shepherd's pie eli lampaanjauhelihasta tehty kastike, jossa on päällä perunamuusia ja koko komeus paahdetaan uunissa