Monesti olen vain mikrossa lämmittänyt, mutta kyllä se pannulla vaan on parasta. Yksi talven suosikkijärkiruuistani on ehdottomasti leipäjuusto lakkahillolla
Poro, puolukat ja leipäjuusto tekevät tästä kiusauksesta kiusallisen maukkaan, voi käydä jopa niin että joudun tekemään tätä useamman kerran uudestaan, sillä meidän talouden nirsoilijakin veteli tätä hymyssäsuin
Itse kehitin raparpereistä ensiksi viljattoman piirakan, ja sen jälkeen keksin, että siitä syntyy taivaallista herkkua pannulla kookosmaidon ja leipäjuuston kanssa
Itse syön juuston mieluiten mikrossa venyväksi lämmitettynä lakkahillon kanssa (tai uunissa kermakylvyssä lämmitettynä), mutta hyvin se passaa myös esim
Tää on vähän tunnetun Palak Paneerin jäljillä, joten tofun voi mainiosti vaihtaa kotijuustoon tai leipäjuustoon ja epäilen, että epäortodoksisesti tää saattais soida kauniisti myös fetan kanssa
mikrossa kunnes juustoleipä sulaa ja tarjoile se lakkahillon kera. 10-15 g laktoositonta leipäjuustoa. Moilas Gluten-Freen riisipiirakoista saa tuunattua todella näyttäviä ja herkullisia tarjottavia
Sulata juusto mikrossa (tai pannulla) pehmeäksi, omaan makuun sopivaksi. Vispaa pieni määrä kermaa vaahdoksi, sotke sekaan makusi mukaan marjoja ja halutessasi hippunen steviaa