Ja siitä se sitten lähti – idea yhdistää periamerikkalaiset aamiaisletut eli pancakesit ja maapähkinävoi… Jääkaapissa oli myös ylimääräinen ranskankerma eli crème fraîche odottamassa käyttöä
Sulata pakastepinaatti paistinpannulla pienen vesitilkan kera tai paketin ohjeen mukaan mikrossa. Letut olivat niin hyviä, että en koskaan kerennyt edes kuvaamaan niitä blogiin asti kun kaikki oli jo syöty
Plussaa pancaket saavat siitä, ettei ne paistaessa käryä yhtä paljon kuin perinteisemmät räiskäleet tai letut Tosin jos pidät ohuemmista letuista, niin pannukakkuihin saattaa olla totuttelemista
Toimii aivan kuten nokkosletut, porkkanaohukaiset tai vaikkapa pinaattiletut. Itse preferoin yleensä ohukaisissa kasvistäytettä, koska muuten letut tuntuvat kovin rasvaisilta
Mutta toki pinaatin voi sulattaa mikrossakin, niin pääsee nopeammin maistelemaan näitä pletuskoja. Käännä letut ja paista vielä hetki toiseltakin puolelta
Paista letut lättypannulla voissa. mikrossa. Jos oot tarpeeksi vanha niin sullekkin tulee varmasti pinaatista mieleen Kippari-Kalle ja kuinka se saa siitä lisää voimaa
Tällä kertaa tein lettujen kaveriksi mustikka-kookoskermaa eli sulatin mustikoita hetken mikrossa ja sekoitin sähkövatkaimella hetken kookoskerman kanssa, jolloin kookoskermasta tulee kuohkeaa
Siihen poika tuumasi "ahaa, mutta äiti lämmittää letutmikrossa". Meillä poika ja isä syövät letut aina kermavaahdon ja hillon kera, minä taas pelkän sokerin
D Itse valmistin, kokosin ja kuorrutin letut jo edellisenä iltana, annoin koko komeuden muhia jääkaapissa yön yli ja nautiskelin hitaasti seuraavana aamuna kahvikupin kera