Hitaasti haudutettu liharuoka kypsyy uunissa, eikä vaadi hellan edessä seisomista kuin nimeksi. Possun etuselkä on mahtava uuniliha tähän tarkoitukseen
Ota liha huoneenlämpöön vähintään puoli tuntia ennen ruoan valmistamista. Lisukkeet tapaan tarjota erikseen, jolloin jokainen ruokailija saa laittaa päälle sitä mistä tykkää
Fajitas tulee sanasta nauha, ja se liha millä pehmeät tortillat täytetään on leikattu pitkiksi suikaleiksi ja jotta suikaleet olisivat tarpeeksi pitkiä on ne leikattava kokonaisesta kana rintafileestä
Kuumenna pata, laita voinokare ja öljyloraus padan pohjalle, ruskista lihapalat. On jälleen se aika vuodesta, kun lohturuoan synonyymi on itseoikeutetusti haudutettu lihapata
Kaunista, todella kaunista Osso buco liha. Osso buco on muuten suomeksi sama kuin ontto liha. Mukana tarvitsee olla ehdottomasti luuydintä ja kunnolla lihaa ympärillä
Posted by Marika in kastike, liha. leivinpaperipala (cartouche) leikattuna padan läpimitan kokoiseksi. Siispä laitoin ruuan muhimaan jo vasten lauantaiyötä, sain ruuan päiväksi jäähtymään jääkaappiin ja illalla ei tarvinnut kuin vain lämmitellä ruoka ja tehdä lisukkeet