Välillä kala kypsennetään pelkällä limen mehulla, mutta usein käytän, sekä limeä, että sitruunaa. Viimeisimmän lauantaisen aterian päätti tyrni-pannacotta, jonka ohjeen kirjoittelen tähän postaukseen
Kun kuulin makuananaksista ja sain käsiini tuotekuvaukset, tuli mieleeni miltei heti ajatus pannacotasta - helposta herkusta, jossa kirpeällä limellä maustettu kerma kohtaa kookosvivahteiset ananakset
Valkosuklaa-limepannacotta. Sekoita massan aineet keskenään ja mausta limen kuorella ja mehulla. Lisää valkosuklaa, limen mehu ja kuoriraaste ja sekoita, kunnes suklaa sulaa
Olisin kaivannut pannacottaan enemmän limen makua ja vähemmän liivatetta. Franklya on markkinoitu välimerellisenä ravintolana, mutta senkin listalle tuli pari vuotta sitten muodikkaita, pitkään haudutettuja liharuokia
Rommi, lime ja minttu maistuivat sopivasti – eli hennosti – jogurtti toi lopputulokseen raikkautta sekä keveyttä ja liivate korvautui mainiosti hyytelösokerilla
Lisää joukkoon limen mehu ja hyytelösokeri. Raikkaan makuista pannacottaa ilman liivatetta. ja lisää päälle muutama viipale tuoretta mangoa ja raastettua limen kuorta
Sen jälkeen lisäsin limetin mehun ja tomusokerin. Olen aina luullut, että pannacotta on hankala valmistaa, mutta yllätyin positiivisesti, kun tutkin netistä ohjeita