Lohifile. Tässä ruoassa on rasvainen punalihainen lohi ja lisää rasvaa, ja täyteläisyyttä ruoka saa kermaviilistä, kermasta, mozzarellajuustosta, ja parmesaanista
Lohifilee tyrkätään uuniin usein pelkän merisuolan kera. Lisukkeeksi meksikolainen lohi sai vihersalaattia avokadolla ja niin ihana kesäinen ruoka oli valmis
Yleensä paistan lohikalojen isompia paloja uunissa lyhyen ajan erittäin kuuman grillivastuksen alla. Lohi on niitä raaka-aineita, jotka edustavat suuremmalle osalle suomalaisista niin hienompia juhlaruokia kuin arkista mitään sanomatonta ns
Tämä herkullinen ateria valmistui lähes kokonaan uunissa, alle puolessa tunnissa. Panko-kuorrutettu lohi ja broccoliinit tupsahtivat arkiruokalistallemme hieman yllättäen
Uunilohi sinappi-sitruunaglaseerauksella. Suolaa lohi ja anna olla pari tuntia. 1 iso lohifile, 1 rkl rakeista Dijon-sinappia, 1 sitruunan mehu, 1/2 sitruunan kuoriraaste, 1 tl palmu- tai ruokosokeria, hyppysellinen chiliä, suolaa ja pippuria. Hiero lohen pintaan ja paista noin 180 asteessa uunissa tai grillaa kunnes kypsä. 1 iso lohifile, 1 rkl rakeista Dijon-sinappia, 1 sitruunan mehu, 1/2 sitruunan kuoriraaste, 1 tl palmu- tai ruokosokeria, hyppysellinen chiliä, suolaa ja pippuria
Tämä on siis tyylipuhdas blogin tähden valmistettu ruoka, mutta kylläpä siinä jo tehdessä alkoi ainakin mieliteko hiipiä ja valmis lohi kyllä löysi tiensä blogaanin vatsaan ilman mitään vaikeuksia