Miksi mennä merta edemmäs kalaan, kun läheltäkin saa. Tämä sanonta on varsin pätevä meille seutukuntalaisille, jotka aiemmin joutuivat sitä parempaa kulinaarista elämystä hakiessaan jyryyttämään junalla Helsinkiin asti, mutta enää ei tarvitse
Upea ympäristö, lähi- ja luomuruokaa sekä huippukokki, juu mukana ollaan. Road trip Mikkeliin, raakajäätelöiden maistatusta Kampin Ruohiksessa, raakajäätelökurssi ja 5 uutta reseptiä, merimatka Tallinnaan, tutustuminen Mustion Linnankrouviin, vastapaahdettua kahvia Cafe Paahtimossa ja juhannus mökillä
Napakaksi höyrytetyt parsat ovat kyllä ihania, varsinkin jos kyytipoikana on iki-ihana hollandaise. Tiesitkö, että valkoinen ja vihreä parsa ovat samaa kasvia
Suosin aina luomuruokaa, niin pitkälle kuin se on mahdollista. Moikka. Saan todella usein kyselyjä, kuinka pääsisi eroon pömppövatsasta ja niistä ”viimeisistä” rasvoista juuri navan ympäriltä