Tässä teille mielestäni paraslinssikeitto-ohje, jonka olen löytänyt Jolien-sivustoilta. Varaudu tekemään keittoa piakkoin lisää eli on sama ostatko jo valmiiksi kaappiin odottamaan pari tomaattimurska-purkkia ja kerman
Tähän keittoon tulee nimittäin pekonia. Keittoon tulee kaikenlaisia ihania raaka-aineita. Keitto näytti postauksessa niin tavattoman hyvältä että en voinut ohittaa sitä, vaikka olin tosiaan juuri vähän aikaa sitten tehnyt tomaattikeittoa
Vaatimattomasti nimetty keitto, vai mitä. Tätä keittoa syödessä voi miltei tuntea, kuinka huolet kaikkoavat hetkeksi ja aurinkokin pilkistää pilvien takaa
1. Puhdista ja suikaloi porkkanat, palsternakka ja sokeriherneet. Huuhtele pinaatinlehdet huolellisesti ja poista mahdolliset paksut lehtiruodit tarvittaessa
Sekoita jauho maitoon ja suurusta keitto seoksella, kun vihannekset ovat sulaneet. 1. Kuumenna vihannesliemi kiehuvaksi, lisää suola ja timjami, sitten sulamattomat kasvikset ja anna niiden sulaa liemessä
Seuraavaksi saan taivaallista ankkakeittoa. paras ravintola. Keitto oli maustettu runsaalla kädellä makeaa thaibasilikaa ja kevyellä kädellä pippureita, ja ehkä hieman pähkinääkin mukana
Tämä keitto on siis maailmanparaslinssikeitto ja haluan jakaa sen täällä, koska se on mitä mainiointa arkiruokaa, josta kaikki tykkää meillä isosti – taapero mukaan lukien
Makkaran keitto. 1. Jauha tai sekoita jauheliha, naudanliha ja silava hienoksi taikinaksi. 2. Työstä mukaan perunajauhot, suola ja mausteet maun mukaan
Kaikki Zanthoxylum-suvun kasvit ovat aromaattisia ja niitä käytetään Afrikassa ja Aasiassa laajalti mausteina, mutta näistä oikeastaan vain sichuaninpippuri on päätynyt länsimaailman tietoon