Tässä teille mielestäni paraslinssikeitto-ohje, jonka olen löytänyt Jolien-sivustoilta. Ohjetta en ole liiemmin muutellut mitä nyt tällä kyseisellä kerralla tehdessäni huomasin maustevalikoimistani uupuvan cajun-mausteseoksen
Huuhtele linssit runsaassa kylmässä vedessä. Silppua sipuli, porkkana ja varsiselleri sekä chili. Lurauta kattilan pohjalle tilkka öljyä ja kuullota kasviksia hetki, lisää sitten tomaattimurska ja linssit
Kuumenna öljy ja kuullota siinä sipulit. Lisää joukkoon tomaattipyree, mausteet ja linssit. Kaada päälle kasvisliemi ja keitä, kunnes linssit ovat pehmeitä
Tämä keitto on siis maailmanparaslinssikeitto ja haluan jakaa sen täällä, koska se on mitä mainiointa arkiruokaa, josta kaikki tykkää meillä isosti – taapero mukaan lukien
Pastamaailman bemari maksaa kolmisen euroa ja jaguaari kuusi euroa. Vientiin tähtäävälle yritykselle paras kirittäjä on vaativa kotimarkkina, joka pakottaa kehittymään ja olemaan kilpailukykyinen