No mutta olipa sinulla lomaa tai ei, aina on hyvä hetki ilahduttaa itseä ja perhettä leipomalla vaikka näitä kuohkean pehmeitä, suussasulavia suklaamuffinsseja maapähkinävoisydämellä, alkuperäinen ohje täällä
Tumman suklaan lisäksi näissä muffinseissa maistuu maapähkinävoisydän. Muffinssit ovat täysin gluteenittomia, jauhoina olen käyttänyt kaurahiutaleita ja hieman riisijauhoja
Tässä keväällä oli sellainen hetki, ettei näköpiirissä kuitenkaan ollut juhlia eikä muita hyviä syitä leipoa, joten leivontainnostus kasvoi kasvamistaan ja lopulta kaivoin suklaat ja maapähkinävoipurkin esille
Lisää maapähkinävoi ja sekoita. -)Maapähkinävoi sekoitettu voin ja karppisokerin sekaanSeesaminsiemenet ja kookoshiutaleet sekoitti "prinsessa-apurini"
Rakastan maapähkinävoita. muffinssitaikina. Kinuskikissa oli ennen pääsiäistä postaillut ihanalta vaikuttavan muffinssireseptin, jossa taikinaan sekoitettiin suolapähkinöitä ja suklaata ja päälle pursotettiin maapähkinävoikermaa
Tässä yhtenä viikonloppuna testailin hurjissa maapähkinävoihimoissani paria herkkureseptiä, joiden seurauksena syntyneet namit tyydyttivät jopa tämän pähkinärohmun mässäilytarpeet joksikin aikaa
Vatkaa sekaisin voi, maapähkinävoi, makeutusaine ja appelsiininkuori. Kaada taikina vuokaan ja paista 30 min (muffinssit 20 minuuttia). 60 g pehmeää voita60 g maapähkinävoita (Lidlin sokeritonta)125 g sokeria vastaava määrä kuumuutta kestävää makeutusainetta1 appelsiinin kuori hienoksi raastittuna (se oranssi pinta)4 munaa, valkuaiset ja keltuaiset eroteltuina100 g mantelijauhoja160 g unikonsiemeniä (olen kyllä itse sitä mieltä, että vajaa puoletkin tästä toimii hyvin - tulee mukavan rapeaa)hyppysellinen suolaa (jos voi on kovin suolatonta, iso hyppysellinen)1 tl leivinjauhetta