Tänä keväänä on mango nostanut suosiotaan keittiössäni ja olenkin tehnyt vähän erilaisilla aineilla kokeillen mikä olisi tähän kakkuun paras yhdistelmä
Päälle voi laittaa hedelmiä, marjoja ja muita koristeita maun mukaan, hyviä komboja ovat esimerkiksi mansikka + pistaasi, mustikka + valkosuklaa, kiivi + mango
Täyttövaiheessa marenkilevyt olivat melko rapeita, keskeltä sitkeähköjä. * Mangotuorejuusto päätyi kakkuun ihan vain siksi, että sitä sattui olemaan jääkaapissa
Itse käytän usein esimerkiksi mangoa ja kiiwiä. Totuushan on että tämä marenkiherkku on superhelppo kokoonlaitettava, jos ostaa valmiin marenkipohjan tai käyttää tavallista kuivaa versiota
Päälle sopisi hyvin vaikka sesongin mangot tai ananas, jos mango ei ole sesongissa…. ajan, tai kunnes marenki on saanut kauniin vaaleanpunaisen sävyn, on hieman rapea päältä mutta yhä joustavaa sisältä
Jääkaapista löytyi myös jämät passionhedelmähillosta, ja mangososetta on ainakin meidän perheessä aina joko jääkaapissa tai muuten kaapissa, joten niistä sainkin raikkaat keväiset maut täytteeseen
Ekakerralla juoksettui heti kertarysäysellä riisipuuromaiseksi vaikka molemmat keittiössä puuhaajat olivat sitä mieltä, että marenki oli kyllä vähintäänkin huoneenlämpöistä ennen voin lisäämistä
Ja kun varuulta leipoo kakkoskakuksi perinteisen mansikka-kermakakun (mascarponella, valkosuklaalla ja mangolla tuunattuna), suloistakin suloisempi sokerihumala on taattu pitkäksi aikaa